Skip to content

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
24 berichten.
Familie Bovenschen schreef op 20 januari 2017 om 07:22
Bert heeft eind 2016 bij ons de WC en de badkamer gerenoveerd. Dat wil zeggen alles eruit (inclusief tegelwerk) en daarna alles helemaal vernieuwd. Bert werkt keurig netjes en inderdaad echt stofvrij!! Wij zijn erg blij met resultaat en kunnen Bert iedereen aanbevelen.
Patrick en Eline Schut schreef op 2 november 2016 om 10:05
Eind september begin oktober heeft Bert bij ons de badkamer renovatie gedaan. Wij zijn hier heel erg blij mee, het heeft 3 weken geduurd mede door een kleine tegenvaller met de betonvloer en extra wensen van ons die hij toch heeft weten te realiseren. Hij is van alle markten thuis en gaat voor het perfecte eindresultaat voor de klant en voor zichzelf. De eerste ontmoeting voelden gelijk goed hij dacht mee met onze wensen en gaf ons het vertrouwen dat het goed zou komen. Hij werkt netjes, hield goed rekening met onze kleine kinderen en behandeld je huis als of het zijn eigen huis is. Het afscheid was dan ook niet definitief we gaan hem zeker nog vaker vragen voor klussen in de toekomst. Wij raden Bert aan voor een ieder die opzoek is naar vakmanschap.
Richard en Angelique de Jong schreef op 25 januari 2016 om 20:29
Bert heeft half november 2015 bij ons de badkamer van top tot teen gestript, keurig gewerkt, en met 2,5 week konden wij weer gebruik maken van onze prachtige badkamer,waar we nog alle dagen blij mee zijn. Een vakman die alles kan dus het voordeel vonden wij ook dat we maar 1 persoon in huis hadden. Ook werkt hij keurig netjes bij binnenkomst word eerst alles afgeplakt vanaf de voordeur tot aan boven aan de badkamer. Ook het stofvrij werken is echt top had het niet gedacht maar het is echt waar. wij zijn in ieder geval dik tevreden en kunnen Bert zeer zeker bij een ander aanraden.
Petra en Ruud uit 't Zand schreef op 18 september 2015 om 20:31
Bert heeft bij ons de bijkeuken helemaal verbouwd. Plafond geracheld en gipsplaten gemonteerd, wanden gestuukt, vloer betegeld en gevoegd en een wandkast getimmerd met leg en hang gedeelte. De kast heeft hij voorzien van stevige kozijnen en nette deuren. Alle werkzaamheden zijn in goed overleg gegaan en hij heeft goed meegedacht om tot een mooi eindresultaat te komen. Alle werkzaamheden zijn zeer kundig en professioneel uitgevoerd. Echt een vakman. Ik beveel Bert bij iedereen aan.