Skip to content

Verbouwen

Verbouwen in de woning:

 Ik kom graag langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. daar hoort natuurlijk ook een goed en vakkundig advies bij. Door de jarenlange ervaring weet ik waar de schoen kan gaan wringen . een verbouwing is dan ook altijd maatwerk en daar steken we dan ook tijd in om uw wensen te realiseren of u een goed argument te geven om e.e.a. te herzien. Klant blijft hier natuurlijk koning.

Sanitaire ruimten:

sanitaire ruimten zijn na gemiddeld 20 jaar aan vervanging toe. De tegels en kit laten los , en de styling is dan vaak gedateerd en uit de tijd. ook kijken we naar de mogelijkheden in de ruimte om de indeling te verbeteren door bijvoorbeeld koven en evt. voorzetwanden te verkleinen /verwijderen.

De mogelijkheden zijn hier natuurlijk oneindig en de markt van sanitair en tegels veranderd voortdurend. Het is voor mij daardoor onmogelijk om dit bij te houden ,daarom heb ik afspraken met tegel en sanitairhandel Van Den Berg in Schagen. Deze weet heel goed wat u als consument zoekt en neemt alle tijd voor u om ervoor te zorgen dat u geen spijt van uw keuze zult krijgen. bij opdracht krijgt u via mij altijd 10% korting op het gehele assortiment bij bovenstaande tegel en sanitairhandel.

tijdens de verbouwing bestaat de mogelijkheid om een verbouwingsdouche te installeren in uw bijkeuken ,garage/ schuur. 

Kwaliteit en u als tevreden klant staan bij mij boven aan.