Skip to content

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
15 berichten.
Annie den Boef uit St. Maartensvlotbrug heeft geschreven op 22 mei 2020 om 18:02
Beste Bert, Wat heb je ons geweldig geholpen met de renovatie van onze , zeer gedateerde badkamer. Eerst met het meedenken over de mogelijkheden en daarna met het ,niet altijd even makkelijk , installeren. Wat een vakman ben jij. Dank je wel.
Annelies uit Wieringerwerf heeft geschreven op 14 april 2020 om 08:55
Beste Bert, je hebt bij ons alle voorbereidingen gedaan voor het plaatsen van de nieuwe keuken. Het installatiewerk en het maken van een prachtige strakke koof, het stucen van de muren. Je werkt met plezier en nauwkeurigheid. Ook werk je zorgvuldig en laat je de werkplek netjes achter. Dat is fijn. We zijn zeer tevreden over je werk. Dankjewel! Groeten, Annelies
Matty en Louis Bakker uit Anna Paulowna heeft geschreven op 11 april 2020 om 20:49
We hebben Bert ingeschakeld voor de verbouwing van onze benedenverdieping. We waren direct al erg tevreden over zijn duidelijke en verzorgde manier van werken. Er waren meer bedrijven betrokken bij de verbouwing, maar Bert was de spil in het web en wist alles goed op één lijn te krijgen. Ook zijn adviezen aan ons hebben zeer geholpen. Hij is echt een duizendpoot die van geen klus gek opkijkt. Hij had beloofd dat hij schoon werkte en die belofte is meer dan waar gemaakt. Afvoer van afval, zoveel mogelijk stofvrij werken, aan alles was gedacht. We zijn nu zelf de laatste hand aan de benedenverdieping aan het leggen, maar zonder Bert was het er nooit zo strak uit komen te zien. Bert, bedankt!
Bakker JL uit Anna Paulowna heeft geschreven op 30 maart 2020 om 14:11
Bert is nu bezig met onze benedenverdieping, een hele grote klus! We zijn heel blij met het nagenoeg stofvrij werken wat Bert doet. Ook met de opgeruimde werkplek die hij dagelijks achterlaat. Als het werk klaar is laat ik zeker weten wat we ervan vinden, maar tot nu toe zijn we erg tevreden.
Dekker uit Annapaulowna heeft geschreven op 26 februari 2020 om 19:39
Bert een echte vak man Het verplaatsen van de badkamer in de slaapkamer . En de oude badkamer bij de slaapkamer En dat in vijf werkweken helemaal klaar . Bert weet voor alles wel een oplossing En het mooie is Bert doet alles zelf . Dus geen andere mensen in huis Een stukje vak werk
Beheerdersantwoord van: Renovatiebedrijf Lachenal
Dankjewel voor de referentie, het was een leuke klus.
Annelies en Koos heeft geschreven op 7 april 2018 om 23:00
Via Megategel is ons geadviseerd om Bert Lachenal in te schakelen voor de complete renovering van onze badkamer. We hebben bert leren kennen als een man die precies is in zijn werk, schoon en strofvrij werkt. Ook is hij qua afspraken en tijden duidelijk, denkt met je mee en is een echte alrounder. aan het eind van elke dag is het in huis weer netjes en schoon. het tegelwerk zit er strak in en de badkamer is conform de afstpraak gerealiseerd. voor vragen is Bert voor alle rede vatbaar. Bert is eerlijk en een sociaal meelevend persoon. Wij zijn gezegend dat Bert onze badkamer heeft gedaan en we kunnen hem aan iedereen aanraden.
Rob en Carla Kleinen heeft geschreven op 23 december 2017 om 19:36
Bert heeft onze schuur opnieuw betimmerd met Keralite panelen . Het ziet er prachtig uit!! Bert is een Pietje - Precies... Alles moet er perfect uitzien. Dat is dus duidelijk gelukt. Bert, bedankt!!!!
Fam. Kuitems heeft geschreven op 8 december 2017 om 18:54
Bert, nog steeds zijn we enorm blij met onze door jou verbouwde badkamer. Je hebt het netjes gedaan. Spik en span voor elkaar! Succes verder hoor.
Peter van Trappen heeft geschreven op 16 november 2017 om 20:37
Bert heeft bij ons de keukenvoorbereiding gedaan en dat was toch een moeilijke klus maar Bert heeft alles netjes opnieuw aangelegd, inclusief het verniewen van de bestaande vewarmingspijpen. Het zat er allemaal netjes in en de keukenmonteur was om 15.00 de deur alweer uit. Bert werk heel netjes (en ongelofelijk stofvrij) en ik zou hem zeker zo weer vragen voor een andere klus. Ik zou hem aanbevelen bij vrienden en familie. Topvakman!
Nicolay Grooff1 heeft geschreven op 7 november 2017 om 21:00
Bert hebben wij leren kennen als een enorm goede vakman. Gedurende een aantal weken is hij bezig geweest met het aftimmeren van de zolder waar een nieuwe dakkapel was geplaatst. Tevens heeft Bert de eerste verdieping voorzien van nieuw laminaat. Niets is teveel voor Bert en voor problemen heeft hij altijd een oplossing in gedachten. Iedere klus die wij in de toekomst nog zouden moeten laten doen, regelen we bij Bert. Een betere vakman is er niet!
Marga Vierveijzer heeft geschreven op 10 februari 2017 om 17:27
Begin januari heeft Bert bij ons een badkamerrenovatie gedaan. Dit heeft drie weken geduurd dit was ook zo besproken. Het resultaat is geweldig en we zijn er erg blij mee. Als we ooit nog eens aan de klus moeten vragen we zeker bert weer. Hij werkt netjes en denkt echt mee met de wensen die je hebt. Bert is een echte vakman.
Familie Bovenschen heeft geschreven op 20 januari 2017 om 07:22
Bert heeft eind 2016 bij ons de WC en de badkamer gerenoveerd. Dat wil zeggen alles eruit (inclusief tegelwerk) en daarna alles helemaal vernieuwd. Bert werkt keurig netjes en inderdaad echt stofvrij!! Wij zijn erg blij met resultaat en kunnen Bert iedereen aanbevelen.
Patrick en Eline Schut heeft geschreven op 2 november 2016 om 10:05
Eind september begin oktober heeft Bert bij ons de badkamer renovatie gedaan. Wij zijn hier heel erg blij mee, het heeft 3 weken geduurd mede door een kleine tegenvaller met de betonvloer en extra wensen van ons die hij toch heeft weten te realiseren. Hij is van alle markten thuis en gaat voor het perfecte eindresultaat voor de klant en voor zichzelf. De eerste ontmoeting voelden gelijk goed hij dacht mee met onze wensen en gaf ons het vertrouwen dat het goed zou komen. Hij werkt netjes, hield goed rekening met onze kleine kinderen en behandeld je huis als of het zijn eigen huis is. Het afscheid was dan ook niet definitief we gaan hem zeker nog vaker vragen voor klussen in de toekomst. Wij raden Bert aan voor een ieder die opzoek is naar vakmanschap.
Richard en Angelique de Jong heeft geschreven op 25 januari 2016 om 20:29
Bert heeft half november 2015 bij ons de badkamer van top tot teen gestript, keurig gewerkt, en met 2,5 week konden wij weer gebruik maken van onze prachtige badkamer,waar we nog alle dagen blij mee zijn. Een vakman die alles kan dus het voordeel vonden wij ook dat we maar 1 persoon in huis hadden. Ook werkt hij keurig netjes bij binnenkomst word eerst alles afgeplakt vanaf de voordeur tot aan boven aan de badkamer. Ook het stofvrij werken is echt top had het niet gedacht maar het is echt waar. wij zijn in ieder geval dik tevreden en kunnen Bert zeer zeker bij een ander aanraden.
Petra en Ruud uit 't Zand heeft geschreven op 18 september 2015 om 20:31
Bert heeft bij ons de bijkeuken helemaal verbouwd. Plafond geracheld en gipsplaten gemonteerd, wanden gestuukt, vloer betegeld en gevoegd en een wandkast getimmerd met leg en hang gedeelte. De kast heeft hij voorzien van stevige kozijnen en nette deuren. Alle werkzaamheden zijn in goed overleg gegaan en hij heeft goed meegedacht om tot een mooi eindresultaat te komen. Alle werkzaamheden zijn zeer kundig en professioneel uitgevoerd. Echt een vakman. Ik beveel Bert bij iedereen aan.