Skip to content

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
24 berichten.
Fam. Brouwer uit Anna Paulowna schreef op 11 november 2022 om 20:07
Wij hadden ons geen betere aannemer kunnen wensen. 1 die je volledig ontzorgt in samenwerking met van den Berg. De grote verbouwing van onze badkamer stond op de planning wat zagen we er tegenop. Maar na het eerste gesprek met Bert was dat al verdwenen. Alles wordt nauwkeurig doorgesproken en kregen vakkundig advies. Na aanvang heeft het bij ons 4 weken geduurd (van slopen naar casco tot nieuw) en heeft Bert een plaatje van een badkamer gerealiseerd. Bert is een echte vakman die netjes werk (geen bouwafval door je hele huis en stofvrij) hij denkt met je mee, heeft overal een oplossing voor en komt zijn afspraken na. Daarbij doet Bert alles zelf (dus 1 aanspreek punt en geen andere mensen in huis) Bert bedankt voor alles ook voor de gezelligheid aan de koffietafel. Fam. Brouwer
Thijs en Laura uit Schagen schreef op 6 april 2022 om 09:33
In februari heeft Bert onze zolder verbouwd. Nadat de dakkapellen geplaatst waren heeft hij 3 kamers en een vliering gebouwd. Ook de electra en het stucwerk heeft Bert zelf gedaan. Wij zijn heel blij met het resultaat. Het is heel fijn dat Bert dit allemaal zelf kan doen en ook heel goed werk levert. Je bent niet van andere mensen afhankelijk of krijgt extra man over de vloer. Bert is bij ons 1 maand aan de slag geweest en is heel prettig in de omgang. Wij hebben zijn aanwezigheid als heel positief ervaren en onze zoon van 2jaar keek elke ochtend uit naar Bert zn komst. Ook ruimt Bert aan t eind v elke dag de werkplaats keurig op waardoor je niet in de troep/stof zit. Bert denkt graag mee en geeft goed advies. Wij zullen zeker opnieuw contact opnemen bij een volgende klus.
Nol Melkert uit Julianadorp schreef op 25 januari 2022 om 15:06
In 2021 hadden we na hevige regenval behoorlijke lekkage. We zagen dat onze dakbedekking kapot was van een dakkapel. De volgende dag diverse aannemers gebeld, maar in het geheel geen enkele reactie. Zeer triest. Ik kreeg toen van een kennis het nummer van Bert. Ik heb hem gebeld en de situatie uitgelegd. De volgende dag kwam Bert ’s morgens vroeg om het gat met een noodreparatie dicht te maken. Zelf waren we niet thuis, maar voor Bert geen probleem. Enige tijd later kwam Bert bij ons thuis om de schade door te spreken. Al snel bleek dat de schade veel groter was dan wij dachten. Van de eerste verdieping moesten alle gipsplaat muren eruit. Op een gegeven moment kon Bert aan de slag. Eerst moest alles worden uitgeruimd en eea in opslag, daarna kwamen er drogers in huis. Bert begon aan de klus: 3 dakkapellen de dakbedekking vernieuwen, muren op de 1e verdieping eruit en weer nieuw plaatsen. In een mum van tijd hadden we 1 grote ruimte ipv 3 aparte slaapkamers. Een grote klus met een grote impact voor ons, maar ook voor Bert. We hebben in deze periode Bert leren kennen als een zeer meelevend en begripvol persoon. Hij maakte direct tijd in zijn planning voor ons vrij om ons zo snel mogelijk weer een normaal leven te bezorgen. Wij moesten 3 manden ons huis uit. Bert heef alles zeer vakkundig en netjes uitgevoerd. Van muren opbouwen, kozijnen plaatsen, elektra aanleggen. Niks was te gek, Bert kan dit allemaal. Nu (januari 2022) voert Bert de laatste werkzaamheden uit aan een dak. De dakbalken waren verrot en moesten worden gerepareerd. Daar is hij nu volop mee bezig. Het is steenkoud buiten, maar Bert gaat gewoon door. Af en toe een kopje koffie kan geen kwaad. We hebben Bert leren kennen als een zeer vakkundige vakman die iemand zeer zeker niet aan zijn lot overlaat. Wat is Bert zijn specialisme? Ik zou het echt niet weten. Bert is overal in thuis, timmeren, dak bedekken, stuukwerk, hij kan het allemaal. Bert hartstikke bedankt voor je goede zorg en dat je direct voor ons klaarstond. Uiteraard ook voor het mooie vakwerk dat je hebt achtergelaten.
Familie Broers uit Den Helder schreef op 20 januari 2022 om 14:27
Na ons nieuwe huis te hebben gekocht heeft Bert ons geholpen er een droomhuis van te maken. Wat een vakwerk! Er wordt keurig schoon en netjes gewerkt. Ook werd er goed meegedacht em geluisterd naar onze wensen. Overal was een oplossing voor. We hebben er een hele gezellige koffiegast bij gehad de dagen dat Bert hier aan de gang was. Iemand die zijn vak verstaat en prettig is in de omgang.Wij zijn heel blij met het eindresultaat en zullen in de toekomst als dat nodig is zeker weer een beroep op hem doen.
Familie De Keijzer uit Anna Paulowna schreef op 3 november 2021 om 15:20
Wij hebben Bert leren kennen als een echte vakman, van alle markten thuis. Hij was bovendien de eerste aannemer die écht netjes werkt. De renovatie van ons toilet is mooi strak geworden en ook de zolder ziet er nu weer uit zoals we dat willen. Inclusief dakraam en een ombouw voor de cv-ketel. Een goede oplossing die Bert heeft bedacht en uitgevoerd. De gespoten vensterbanken zijn de finishing touch! Tijdens de pauzes hebben we dankbaar gebruikgemaakt van Berts kennis en ervaring door hem regelmatig advies te vragen over dingen die we in huis nog willen aanpakken. Ook onze kinderen vonden het gezellig met Bert in huis. Bedankt, Bert. We zien je binnenkort terug voor de achterdeur en we verwachten dat dat niet de laatste keer zal zijn dat we je inschakelen.
Familie Baars uit Breezand schreef op 19 september 2021 om 20:33
Wij hebben Bert gevraagd omdat er een slecht stuk in het dak van onze aanbouw zat. Er was lekkage ontstaan langs een regenafvoer. Het onderliggende hout en steunbalk was gaan rotten. Bert heeft alles wat slecht was keurig vervangen en netjes gerepareerd. Alle voorkomende werkzaamheden heeft hij zelf uitgevoerd, zodat er geen andere partijen bij hoeven te komen. Dat scheelt veel tijd, miscommunicatie ergernis en rommel. Alles is prima conform afspraak verlopen. Verder is hij duidelijk, correct, vriendelijk en als hij vertrekt laat hij de werkplek supernetjes achter. Voor de volgende klus bel ik Bert zeker weer. Top!
Louis Bakker uit Anna Paulowna schreef op 14 december 2020 om 14:00
Bert heeft onlangs het dak op onze bijkeuken vervangen nadat het lek was geraakt en houtrot was opgetreden. Hij heeft, zoals we dat van hem al gewend waren, de zaak voortvarend aangepakt en geen half werk geleverd. Het dak ziet er nu beter uit dan het origineel was en er blijft nauwelijks water meer op staan. Ook zoals we gewend waren: er is schoon gewerkt en al het afval tot de laatste kruimel is opgeruimd. Goed werk Bert!
Kees & Maria uit Anna Palowna schreef op 20 september 2020 om 07:33
Beste Bert, Wij zijn heel tevreden over de bescheiden verbouw van onze slaapkamer. Keurig en vakkundig afgewerkt binnen conform offerte. Bedankt voor je nette werkwijze. Kees & Maria
Peter uit Julianadorp schreef op 8 augustus 2020 om 05:42
Bert is ons aangeraden door van den Berg badkamers en heeft bij ons de badkamer volledig vernieuwt samen met het verplaatsen van de deur en het aanbrengen van een nieuwe dekvloer met vloerverwarming en leidingwerk. Het is een ruime maand lang prettig samenwerken met Bert, onvoorzien riool werk is in overleg opgelost. Ondanks de stevige verbouwing heb ik bij het thuiswerk als Quality Engineer NS geen hinder ondervonden. Het eindresultaat is mooi en strak om te zien en te gebruiken.
Annie den Boef uit St. Maartensvlotbrug schreef op 22 mei 2020 om 18:02
Beste Bert, Wat heb je ons geweldig geholpen met de renovatie van onze , zeer gedateerde badkamer. Eerst met het meedenken over de mogelijkheden en daarna met het ,niet altijd even makkelijk , installeren. Wat een vakman ben jij. Dank je wel.
Annelies uit Wieringerwerf schreef op 14 april 2020 om 08:55
Beste Bert, je hebt bij ons alle voorbereidingen gedaan voor het plaatsen van de nieuwe keuken. Het installatiewerk en het maken van een prachtige strakke koof, het stucen van de muren. Je werkt met plezier en nauwkeurigheid. Ook werk je zorgvuldig en laat je de werkplek netjes achter. Dat is fijn. We zijn zeer tevreden over je werk. Dankjewel! Groeten, Annelies
Matty en Louis Bakker uit Anna Paulowna schreef op 11 april 2020 om 20:49
We hebben Bert ingeschakeld voor de verbouwing van onze benedenverdieping. We waren direct al erg tevreden over zijn duidelijke en verzorgde manier van werken. Er waren meer bedrijven betrokken bij de verbouwing, maar Bert was de spil in het web en wist alles goed op één lijn te krijgen. Ook zijn adviezen aan ons hebben zeer geholpen. Hij is echt een duizendpoot die van geen klus gek opkijkt. Hij had beloofd dat hij schoon werkte en die belofte is meer dan waar gemaakt. Afvoer van afval, zoveel mogelijk stofvrij werken, aan alles was gedacht. We zijn nu zelf de laatste hand aan de benedenverdieping aan het leggen, maar zonder Bert was het er nooit zo strak uit komen te zien. Bert, bedankt!
Bakker JL uit Anna Paulowna schreef op 30 maart 2020 om 14:11
Bert is nu bezig met onze benedenverdieping, een hele grote klus! We zijn heel blij met het nagenoeg stofvrij werken wat Bert doet. Ook met de opgeruimde werkplek die hij dagelijks achterlaat. Als het werk klaar is laat ik zeker weten wat we ervan vinden, maar tot nu toe zijn we erg tevreden.
Dekker uit Annapaulowna schreef op 26 februari 2020 om 19:39
Bert een echte vak man Het verplaatsen van de badkamer in de slaapkamer . En de oude badkamer bij de slaapkamer En dat in vijf werkweken helemaal klaar . Bert weet voor alles wel een oplossing En het mooie is Bert doet alles zelf . Dus geen andere mensen in huis Een stukje vak werk
Beheerdersantwoord:
Dankjewel voor de referentie, het was een leuke klus.
Annelies en Koos schreef op 7 april 2018 om 23:00
Via Megategel is ons geadviseerd om Bert Lachenal in te schakelen voor de complete renovering van onze badkamer. We hebben bert leren kennen als een man die precies is in zijn werk, schoon en strofvrij werkt. Ook is hij qua afspraken en tijden duidelijk, denkt met je mee en is een echte alrounder. aan het eind van elke dag is het in huis weer netjes en schoon. het tegelwerk zit er strak in en de badkamer is conform de afstpraak gerealiseerd. voor vragen is Bert voor alle rede vatbaar. Bert is eerlijk en een sociaal meelevend persoon. Wij zijn gezegend dat Bert onze badkamer heeft gedaan en we kunnen hem aan iedereen aanraden.
Rob en Carla Kleinen schreef op 23 december 2017 om 19:36
Bert heeft onze schuur opnieuw betimmerd met Keralite panelen . Het ziet er prachtig uit!! Bert is een Pietje - Precies... Alles moet er perfect uitzien. Dat is dus duidelijk gelukt. Bert, bedankt!!!!
Fam. Kuitems schreef op 8 december 2017 om 18:54
Bert, nog steeds zijn we enorm blij met onze door jou verbouwde badkamer. Je hebt het netjes gedaan. Spik en span voor elkaar! Succes verder hoor.
Peter van Trappen schreef op 16 november 2017 om 20:37
Bert heeft bij ons de keukenvoorbereiding gedaan en dat was toch een moeilijke klus maar Bert heeft alles netjes opnieuw aangelegd, inclusief het verniewen van de bestaande vewarmingspijpen. Het zat er allemaal netjes in en de keukenmonteur was om 15.00 de deur alweer uit. Bert werk heel netjes (en ongelofelijk stofvrij) en ik zou hem zeker zo weer vragen voor een andere klus. Ik zou hem aanbevelen bij vrienden en familie. Topvakman!
Nicolay Grooff1 schreef op 7 november 2017 om 21:00
Bert hebben wij leren kennen als een enorm goede vakman. Gedurende een aantal weken is hij bezig geweest met het aftimmeren van de zolder waar een nieuwe dakkapel was geplaatst. Tevens heeft Bert de eerste verdieping voorzien van nieuw laminaat. Niets is teveel voor Bert en voor problemen heeft hij altijd een oplossing in gedachten. Iedere klus die wij in de toekomst nog zouden moeten laten doen, regelen we bij Bert. Een betere vakman is er niet!
Marga Vierveijzer schreef op 10 februari 2017 om 17:27
Begin januari heeft Bert bij ons een badkamerrenovatie gedaan. Dit heeft drie weken geduurd dit was ook zo besproken. Het resultaat is geweldig en we zijn er erg blij mee. Als we ooit nog eens aan de klus moeten vragen we zeker bert weer. Hij werkt netjes en denkt echt mee met de wensen die je hebt. Bert is een echte vakman.